Q8 Electric: altijd opgeladen

Onderweg, op het werk en zelfs thuis: u blijft altijd opgeladen. Met Q8 Electric krijgt u toegang tot een uitgebreid netwerk van oplaadpunten. Hoe? Met één kaart en één app. Een fluitje van een cent voor u én uw elektrische vloot. Maakt u ook de switch? Dan krijgt u bij Q8 Electric ook nog eens een scherpe en transparante prijs. Waar wacht u nog op?

Eenvoudige toegang tot Q8 Electric

Q8 Electric Card: één kaart, overal toegang

Elektrisch rijden is duurzamer, gemakkelijker én goedkoper dan rijden op brandstof. Geen wonder dat velen kiezen voor een elektrische auto. Ontdek hier de voordelen van Q8 Electric:
• Scherpe prijzen
• Eenvoudig en transparant tariefplan
• Digitale facturen
• Toegang tot Q8 Electric beheerplatform en de Q8 Electric-app
• 24/7 bereikbare support

Alles bij de hand met de Q8 Electric-app

Download de Q8 Electric-app en krijg toegang tot heel wat handige extra’s. U hebt een duidelijk overzicht van beschikbare laadpalen, het type aansluiting en het vermogen. U kunt makkelijk een laadbeurt starten. In de laadhistoriek vindt u een helder overzicht van al uw laadsessies en de kosten.

Altijd een oplaadpunt in uw buurt

Geen laadstress meer met Q8 Electric, want u kunt terecht bij heel wat van de beschikbare oplaadpunten in Europa. Dat zijn er op dit moment zo’n 60.000 – en dat aantal blijven we verhogen!

 

Services

 • Services screen

  Eenvoudig beheer en heldere facturatie

  Het kaartbeheer van uw elektrische vloot regelt u gemakkelijk zelf online, via het Q8 Electric Platform. Hiermee kunt u 24/7 realtime uw kaarten en gebruikers beheren en de status van al uw laadpunten checken. U raadpleegt eenvoudig alle uitgaven en krijgt een totaaloverzicht van uw kosten. Ook de terugbetaling van thuislaadsessies van uw medewerkers wordt gefaciliteerd.   Q8 Electric biedt u een transparant tariefplan met concurrentiële tarieven. We nemen het graag met u door zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
 • infrastructuur

  Elektrische laadpunten op uw bedrijf

  Dankzij Q8 Electric hebben uw medewerkers toegang tot een uitgebreid netwerk van openbare laadpunten in Europa. Onze kwalitatieve laadpunten kunt u ook eenvoudig integreren in uw bestaande infrastructuur: op uw bedrijfsparkeerterrein of bij uw medewerkers thuis. Q8 zorgt voor de installatie, het beheer én het onderhoud van uw laadpunten.
 • Electric support

  Hulp is nooit ver weg!

  Misschien zit u nog met een aantal vragen. Hoeveel oplaadpunten voorziet u het best voor uw medewerkers? Wat is de impact op uw car-policy? Met al uw vragen kunt u terecht bij Q8 Electric service. En ook voor technische assistentie mag u natuurlijk bij ons aankloppen. 24/7 krijgt u een van onze experts aan de lijn.

Nieuws

 • Tankbeurt betalen via smartphone
  16 jun. ‘20

  Tankbeurt betalen via smartphone bij Q8, zonder KBC bankkaart te gebruiken

  De voorbije maanden ontdekten meer en meer klanten het comfort en de veiligheid van contactloos betalen. Voor wie tankt bij Q8 wordt het nog eenvoudiger.
 • mobiel tanken
  3 mrt. ‘20

  Tank vanaf nu met je smartphone bij Q8

    Tanken via een app op je smartphone, zonder bankkaarten of codes die je moet onthouden: het kan vanaf nu dankzij de Q8 smiles app en een samenwerking met Bancontact Payconic Company in de Belgische Q8-stations. “We willen hiermee tanken zo snel en comfortabel mogelijk maken voor onze klanten”, aldus Koen Vankelst, Operations Director Q8 Northwest Europe.
 • parkingapp_0
  10 mrt. ‘20

  Q8 test parking-app die real-time vrije parkeerplaatsen op straat toont

  Naar schatting 1 op de 3 auto’s in de stad is op zoek naar een parkeerplaats. Dit is dan ook mee de oorzaak voor de slechte verkeersdoorstroming in onze steden met stress, tijdsverlies en luchtvervuiling tot gevolg. Q8 Belgium - dat zich meer en meer focust op verbeterde mobiliteit - heeft zijn hoofdkantoor in Antwerpen en dus affiniteit met dit probleem.