Q8 Mobility Card

Q8 Mobility Card

Optimale mobiliteit, voor zowel grote als kleine ondernemingen

De meest complete mobiliteitskaart

Hebt u behoefte aan optimale flexibiliteit en mobiliteit? Dan is de Q8 Mobility Card iets voor uw onderneming. Tanken, taxi, openbaar vervoer, parkeren. Het is een kleine greep uit de mogelijkheden die deze mobiliteitspas aanbiedt. Bovendien bepaalt de werkgever waar en voor welk type kosten de kaart gebruikt mag worden. Alle overige opties worden dan uitgeschakeld. Optimale controle dus.

De Q8 Mobility Card wordt uitgegeven in samenwerking met XXImo.

Eén Q8 Mobility Card, één factuur

Zakelijk reizen met de Q8 Mobility Card betekent optimale flexibiliteit voor uw organisatie en geen losse declaraties meer. Eén mobiliteitspas om al uw reizen mee te boeken en te betalen. Alle transacties staan maandelijks overzichtelijk op één BTW-factuur.

Optimale online service

Het online service portaal is beschikbaar voor beheerders en kaarthouders. Iedere beheerder heeft een eigen persoonlijke inlog en kan alle kaarten van zijn onderneming simpel en real time online instellen, aanpassen en blokkeren. De facturen en detail data van alle transacties is 24/7 online beschikbaar. Ook kaarthouders kunnen online inloggen en hebben actueel zicht op alle transacties en inzicht in ingestelde mogelijkheden van de kaart.

De Q8 Mobility Card maakt zakelijk reizen makkelijk !