Q8-parking-pay

Direct betalen en geen onkostennota’s meer verwerken

Test de Q8 pay parking app

Q8 pay parking

U bepaalt tegen welke condities uw medewerkers zakelijk mogen parkeren. Geen bonnetjes verwerken, maar 1 verzamelfactuur per maand.

De simpele handeling van betalen voor een parkeerplaats zorgt voor meer tijdverlies, geldverlies en frustratries onder uw medewerkers dan u wellicht denkt.

Ons parkeeronderzoek onder 150 klanten leverde de volgende inzichten op:

Tijdverlies:

  • Het indienen van een onkostennota voor parkeren kost algauw 10 minuten per medewerker, per keer. Het verwerken, goedkeuren en uitbetalen hiervan is hierin nog niet meegenomen.
  • 33% verliest regelmatig tot vaak tijd bij het zoeken naar een betaalterminal op straat

Geldverlies:

  • 57% van de medewerkers betaalt regelmatig tot vaak teveel (en parkeren korter dan ze vooraf ingeschat hadden)
  • 21% van de medewerkers betaalt regelmatig tot vaak te weinig met kans op boetes tot gevolg (die meestal niet vergoed worden door de werkgever)

Frustraties:

  • 79% van deze medewerkers vindt het vervelend om werkgerelateerde kosten privé voor te schieten
  • 76% heeft een hekel aan de verwerking van de onkostennota’s

Bovendien zorgt parkeren zonder gebruik van de mobiele telefoon voor veel contact met betaalautomaten. Een situatie die tijdens COVID-19 niet wenselijk is.

Al de genoemde parkeerproblemen kunnen wij voor u oplossen met de Q8 pay parking app. De app die ons Q8 innovations team heeft ontwikkeld om u en uw medewerkers zorgenvrije mobiliteit aan te bieden.

De voordelen van de Q8 pay parking app

Q8-pay-parking-appscreen

 

1 verzamelfactuur

Geen onkostennota’s meer verwerken, maar maandelijks één verzamelfactuur met alle parkeertransacties per nummerplaat of gsm-nummer.

 

U betaalt, dus u bepaalt

Via de portal kunt u eenvoudig aangeven welke werknemers op welke dagen en tijdtstippen van de week een zakelijke parkeertransactie kunnen starten.

 

Privé is privé

Uw medewerkers hoeven nooit meer privé voor te schieten. Bovendien betalen ze hun privé parkeertransacties met dezelfde app, maar deze kosten worden in rekening gebracht bij uw medewerker.

 

Nooit meer teveel betalen

Medewerkers die vergeten een transactie te stoppen, krijgen bij het wegrijden een notificatie. Dit is een unieke functie!

 

Overal parkeren

Parkeer in meer dan 70 steden in België op straat en in garages.

 

Vergeet betaalautomaten

Niet meer zoeken en in de rij staan bij betaalautomaten, maar bovenal ook geen contact meer met betaalautomaten en bonnetjes.

Ik heb het altijd vervelend gevonden dat mijn medewerkers werkgerelateerde parkeertransacties privé moesten voorschieten. Dat is nu verleden tijd. En het scheelt direct een hoop administratie.
Vergeten de parkeertransactie te stoppen, tijd verloren aan onkostennota’s verwerken, zoeken naar betaalautomaten. Parkeren kent veel verborgen tijd- en geldverlies. De Q8 pay parking app maakt hier een einde aan.

Test vrijblijvend de Q8 pay parking app

Spreken deze voordelen u aan en wilt u meer informatie hoe uw bedrijf de Q8 pay parking app vrijblijvend kan testen? Neem dan contact op met ons Q8 innovations team.

Test ook gratis en vrijblijvend de Q8 parking finder app

Wilt u nog meer tijd en geld besparen voor uw bedrijf en de parkeerstress bij uw medewerkers laten verdwijnen? Bekijk hier de voordelen van de Q8 parking finder.