Onze waarden, in ieders voordeel

Q8-station

Veiligheid voor alles en iedereen

De waarden van Q8 weerspiegelen de diepgewortelde overtuiging dat ons bedrijf op een zeer professionele en ethische manier moet worden geleid. Op die manier kunnen onze aandeelhouders, klanten, medewerkers, partners en leveranciers vertrouwen hebben in onze relatie én trots zijn op die relatie met Q8.

Onze klanten

De ervaring van onze klanten is cruciaal voor ons, en we willen dan ook producten en diensten leveren die de behoeften van onze klanten perfect inlossen. Het is onze prioriteit te luisteren naar de klant en vernieuwend te zijn in ons klantenaanbod.

Veiligheid en gezondheid

We willen het goede voorbeeld geven door de grootste zorg te besteden aan veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast blijven we er ook naar streven om voortdurend verbeteringen door te voeren in die domeinen.

We willen steeds een veilige werkomgeving bieden en sporen onze medewerkers actief aan om de strengste veiligheids- en gezondheidsnormen toe te passen.

Milieu

We erkennen ten volle onze verantwoordelijkheid voor het milieu en onze omgeving. We nemen voortdurend initiatieven die bijdragen aan een duurzame toekomst. We zijn dan ook steeds in de weer om onze energie-efficiëntie zo hoog mogelijk te houden.

Gemeenschap

De gemeenschappen waarin we actief zijn, zijn erg belangrijk voor ons. We werken er elke dag actief aan om positieve relaties op te bouwen met die gemeenschappen.

Ethiek

We handelen op een correcte en ethische wijze en beschermen de belangen van onze aandeelhouders, klanten, partners en medewerkers. Zo behandelen we hen steeds met de hoogste integriteit.