Kies uw profiel

Onze oplossingen

Our services

Wagenparkbeheer bij Q8

Fleet management platformen

Is het beheren van de vloot van uw bedrijf onderdeel van uw functie? Dan kunt u uw wagenpark optimaal beheren met Q8 liberty web, Q8 mobility card self service en het Q8 electric platform.

Q8 Cafetaria plan

Boni of vakantiegelden fiscaal vriendelijk uitkeren? Dat kan door middel van de Q8 liberty of de Q8 mobility card. De bedragen van de medewerkers die zich op dit ‘Cafetaria’-programma hebben ingeschreven worden volledig automatisch opgeladen als een jaarlimiet. Deze limiet kan, indien gewenst, in maandlimieten worden opgesplitst waarvan de saldi naar de volgende periode worden overgezet.

Onze kaartproducten

Q8 liberty tankkaart

De Q8 liberty card biedt heel wat voordelen voor u als fleetmanager, op maat van uw bedrijf. Een realtimeplatform, flexibele betalingen en maximale controle over het kaartgebruik maken het u makkelijk om uw vloot efficiënt te beheren.

Q8 electric laadpas

Overweegt u (een deel van) uw wagenpark elektrisch te laten rijden of zelf over te stappen op een elektrische wagen? Q8 biedt u een handige full-serviceoplossing: met de Q8 electric card krijgt u toegang tot een uitgebreid netwerk van elektrische laadpunten.

Q8 mobility card

Met de Q8 mobility card krijgen uw medewerkers en u optimale flexibliteit. Beheer tankbeurten, verplaatsingen met de taxi, openbaar vervoer, parkeersessies en zoveel meer op een snelle en eenvoudige manier.

Onze klantendienst

Onze klantendienst

Bij Q8 staan efficiëntie en professionaliteit centraal. We streven ernaar te luisteren naar de behoeften van onze klanten en gepersonaliseerde oplossingen te voorzien. Op die manier willen we bij Q8 een betrouwbare en professionele partner zijn voor onze klanten en stakeholders.

Nieuws