Een totaaloplossing voor uw vloot

Heeft uw wagenpark nood aan enkel tanken, elektrisch laden of een complete mobiliteitsoplossing? Q8 trekt de juiste kaart! Alles onder één dak, met één vast contactpunt.

Onze services

Nieuws

 • Q8 baanbrekende werkgever

  We zijn trots aan te kondigen dat we zijn gecertificeerd als Baanbrekende Werkgever. Dit is een mooie erkenning van onze inspanningen op het vlak van duurzaamheid, het welzijn, de ontwikkeling en de mobiliteit van onze medewerkers.

 • Laadpalen provincie Antwerpen - Q8

  Q8 gaat samen met de provincie Antwerpen 36 Q8 electric laadpalen plaatsen voor de bezoekers en medewerkers van 31 groen- en recreatiedomeinen in de regio. De provincie investeert hierin 450.000 euro. Q8 zorgt voor de plaatsing en het beheer van de laadpalen. De eerste laadpaal op de parking van Kasteel d'URsel is nu klaar voor gebruik.

 • partnerships-electric

  Bestuurders van elektrische wagens kunnen vanaf deze maand met de Q8 & Tango electric-app of -kaart laden aan 200.000 laadpunten over heel Europa en in de Benelux nagenoeg aan alle bestaande laadpalen. Q8 & Tango electric verdubbelt zo het aantal Europese laders in zijn netwerk in één klap dankzij partnerships met snellaadbedrijf Fastned en de grootste internationale e-roamingplatformen Hubject en GIREVE. 

 • Q8xEVBox

  Q8 zet met Q8 en Tango electric steeds steviger in op laadoplossingen voor bedrijven en hun werknemers. In samenwerking met EVBox Group, wereldwijde leverancier van laadoplossingen voor elektrische voertuigen, wil het bedrijf zijn B2B-ambities waarmaken door EVBox-laadstations te installeren en exploiteren, zowel op kantoor als bij werknemers thuis.

 • Neste-Q8

  Q8 biedt vanaf nu ook in zijn tankstations voor personenwagens een HVO100-product (Hydrotreated Vegetable Oil) aan: Neste MY Renewable Diesel™, geproduceerd uit 100% hernieuwbare grondstoffen. Daarmee introduceert het bedrijf deze hernieuwbare diesel op grotere schaal in België via een partnerschap met het Finse bedrijf Neste, 's werelds grootste producent van hernieuwbare diesel en duurzame vliegtuigbrandstof.

 • Laadpaal Roeselare

  Een Q8 electric lader op de bouwwerf van partner Durabrik in Roeselare. De lader wordt openbaar na voltooiing van het bouwproject, in coördinatie met de stad Roeselare.

   

 • Q8 electric news

  Na de eerste stappen in elektromobiliteit met partners, verlegt Q8 nu resoluut de focus op elektrisch rijden. Met een uitgebreid eigen laadnetwerk op de eigen tankstations, maar ook bij mensen thuis, op parkings van retailpartners zoals Delhaize en andere bedrijven en op mobiliteitshubs bij steden en gemeenten. “Zo willen we onze klanten services bieden voor elke vorm van mobiliteit”, aldus Sven Dochez, Director Sustainable Fuels bij Q8.

 • Tankbeurt betalen via smartphone
  De voorbije maanden ontdekten meer en meer klanten het comfort en de veiligheid van contactloos betalen. Voor wie tankt bij Q8 wordt het nog eenvoudiger.
 • parkingapp
  Naar schatting 1 op de 3 auto’s in de stad is op zoek naar een parkeerplaats. Dit is dan ook mee de oorzaak voor de slechte verkeersdoorstroming in onze steden met stress, tijdsverlies en luchtvervuiling tot gevolg. Q8 Belgium - dat zich meer en meer focust op verbeterde mobiliteit - heeft zijn hoofdkantoor in Antwerpen en dus affiniteit met dit probleem.
 • mobiel tanken
  Tanken via een app op je smartphone, zonder bankkaarten of codes die je moet onthouden: het kan vanaf nu dankzij de Q8 smiles app en een samenwerking met Bancontact Payconic Company in de Belgische Q8-stations. “We willen hiermee tanken zo snel en comfortabel mogelijk maken voor onze klanten”, aldus Koen Vankelst, Operations Director Q8 Northwest Europe.