De-services-van-de-Q8-Liberty-Card

De voordelen van de Q8 Liberty Card

Tanken en genieten van de services van Q8

De voordelen van de Q8 Liberty Card

Onze tankkaarten zijn gratis in gebruik. Je betaalt dus geen borg of maandelijkse kost, maar krijgt enkel de rekening van wat je daadwerkelijk verbruikt. Dit staat overzichtelijk, per tankkaart, aangegeven op de digitale factuur die je tweemaal per maand ontvangt. Met de Q8 Liberty Card ben je altijd zeker van onderstaande voordelen:

 • Je ontvangt altijd een korting op de officiële brandstofprijs.
 • Je krijgt altijd de laagste prijs: je betaalt steeds het voordeligste tarief, ook wanneer de pompprijs lager is dan de officiële prijs min je korting.
 • Je tankt nu en betaalt later. Zo tank je snel én eenvoudig.
 • Je betaalt enkel wat je daadwerkelijk verbruikt, zonder extra kosten.
 • Via de gratis online tool Q8 Liberty Web kan je je vloot volledig zelf beheren en controles instellen/uitvoeren.

Q8 Liberty web

De ideale online tool om:

 • brandstofverbruik te controleren
 • tankbeurten op te volgen
 • gestolen of verloren kaarten blokkeren
 • alle facturen overzichtelijk weer te geven
 • je brandstofverbruik analyseren, rapporteren en exporteren
 • en nog veel meer

Vrijheid in het samenstellen van jouw Q8 Liberty Card

Tip

Wisselen je chauffeurs regelmatig van voertuig? Kies er dan voor dat jouw chauffeurs de kilometerstand én een voertuigcode in moeten voeren bij het tanken. Op deze manier kun je optimaal het verbruik per chauffeur of voertuig analyseren.

Rijdt jouw chauffeur steeds in hetzelfde voertuig, dan kun je ervoor kiezen om helemaal geen registratie in te laten voeren of bijvoorbeeld alleen de kilometerstand.

De Q8 Liberty Card biedt je een heel aantal opties. Deze geven je de mogelijkheid om te beslissen of je kaarthouders al dan niet extra informatie moeten ingeven aan de kaartlezer op het station alvorens aan hun tankbeurt te beginnen. Dat kan bijvoorbeeld de kilometerstand of een voertuigcode zijn. Met deze informatie kan het brandstofverbruik per Q8 Liberty tankkaart of per voertuig heel gemakkelijk berekend worden.

Veiligheid boven alles

Bij Q8 nemen we geen enkel risico als het op veiligheid aankomt. De Q8 Liberty Card laat niets aan het toeval over. Op de voorzijde van de kaart vind je de naam en/of het bedrijf van de kaarthouder. Op de achterzijde bevindt zich een magneetstrip en een strook voor de handtekening van de kaarthouder. Die magneetstrip bevat informatie waarmee de kaart kan geblokkeerd worden in geval van diefstal of bij verlies. Uiteraard beschikt elke kaart ook over een unieke PIN-code die je zelf kunt wijzigen via Q8 Liberty Web.

De-mobiele-app-van-Q8

Handige mobiele tools

Naast alle services die onze Q8 stations te bieden hebben, kan je als kaarthouder gebruik maken van onze handige online tools die je het leven vergemakkelijken.

Q8 website en Q8 app

De Q8 website stationlocator en de Q8 app wijzen altijd de kortste weg naar het dichtstbijzijnde Q8 station aan. De website en app zijn zeer toegankelijk voor elk mobiel toestel en zeer gebruiksvriendelijk. Onderweg op ongekend gebied? Geen probleem! Met slechts enkele tikken op je smartphone rijd je al richting het dichtstbijzijnde Q8-servicestation.

Q8-mobiel-betalen

Tank mobiel: snel, veilig, gemakkelijk en flexibel

Voortaan kunnen Q8 Liberty kaarthouders Mobiel Tanken. Mobiel Tanken kan namelijk gewoon met uw smartphone.

Eén kaart, alle vrijheid

Reis je enkel in België en wil je gebruik maken van de services die de Q8-stations te bieden hebben? Dan kan je terecht in de meer dan 450 Q8- en Q8 easy-stations in België. Trek je regelmatig richting het buitenland, dan krijg je met de Q8 Liberty Card toegang tot een netwerk van meer dan 730 Q8-, Sakko, OK- en Tango-stations in België, Nederland en Luxemburg.

Meer informatie

Afhankelijk van je organisatie kan je via onderstaande links meer informatie vinden over het aanvragen van jouw Q8 Liberty Card: