Q8 Liberty Card

De professionele tankkaart met vele extra's!

Optimaal beheer en inzicht in verbruik

Als fleetmanager wil je je wagenpark optimaal beheren en op elk moment een helder zicht hebben op kosten, gebruik en verbruik. Onze tankkaarten zijn gratis. Je betaalt dus geen borg of maandelijkse kosten. Je betaalt alleen de brandstof die je daadwerkelijk verbruikt. Dit staat overzichtelijk, per tankkaart, aangegeven op de digitale factuur die je tweemaal per maand ontvangt.

Wanneer je wagenpark meer dan 25 voertuigen telt, zitten wij graag eens samen om kortingen en kaartaanvragen die enkel voor jouw organisatie gelden te bespreken.

 

De voordelen van de Q8 Liberty Card op een rij:

 • Je krijgt altijd korting
 • Je betaalt altijd de laagste prijs
 • Je tankt nu en betaalt later
 • Geen extra kosten
 • Toegang tot gratis online beheertool Q8 Liberty Web
 • Tanken bij meer dan 500 Q8 en Q8 Easy tankstations in België en een vast netwerk van meer dan 800 Q8, Sakko, OK en Tango stations in de Benelux 

 

Vrijheid in het samenstellen van jouw Q8 Liberty Card

Vrijheid in het samenstellen van jouw Q8 Liberty Card De Q8 Liberty Card biedt je een brede waaier van opties. Die geven je de mogelijkheid om te beslissen of je kaarthouders al dan niet extra informatie moeten ingeven aan de kaartlezer op het station voor ze aan hun tankbeurt beginnen. Dat kan bijvoorbeeld de kilometerstand of een voertuigcode zijn. Met deze informatie kan het brandstofverbruik per Q8 Liberty tankkaart of per voertuig heel gemakkelijk berekend worden.

Veiligheid boven alles

Bij Q8 nemen we geen enkel risico als het op veiligheid aankomt. De Q8 Liberty Card laat niets aan het toeval over. Op de voorzijde van de kaart vind je de naam en/of het bedrijf van de kaarthouder. Op de achterzijde bevindt zich een magneetstrip en een strook voor de handtekening van de kaarthouder. Die magneetstrip bevat informatie waarmee de kaart kan geblokkeerd worden in geval van diefstal of bij verlies. Uiteraard beschikt elke kaart ook over eenunieke PIN-code die je zelf kunt wijzigen via Q8 Liberty Web.

Tip

Wisselen je chauffeurs regelmatig van voertuig? Kies er dan voor dat jouw chauffeurs de kilometerstand én een voertuigcode in moeten voeren bij het tanken. Op deze manier kun je optimaal het verbruik per chauffeur of voertuig analyseren.

Rijdt jouw chauffeur steeds in hetzelfde voertuig, dan kun je ervoor kiezen om helemaal geen registratie in te laten voeren of bijvoorbeeld alleen de kilometerstand.

Q8 Liberty Web: het online beheerportaal

Met de Q8 Liberty Card krijg je 24/7 toegang tot Q8 Liberty Web. Hier heb je een overzicht van alle tankkaarten en kun je ze beheren en het gebruik en verbruik analyseren. Q8 Liberty Web is de ideale tool om:

 • Brandstofverbruik te controleren
 • Tankbeurten op te volgen
 • Gestolen of verloren kaarten te blokkeren
 • Alle facturen overzichtelijk weer te geven
 • Je brandstofverbruik te analyseren, rapporteren en exporteren
 • En nog veel meer ...