Alles onder één dak

Tanken, laden, installatie van laadpalen en onderhoud als het nodig is: wij zorgen voor de totaaloplossing voor je vloot!

Altijd een persoonlijke service

Stel al je vragen aan je vaste contactpersoon bij Q8 en krijg advies op maat van je wagenpark.

Alles voor jouw gemak

Handige apps en platformen om alles makkelijk te regelen: van het monitoren van tankbeurten tot het beheren van je facturen.

Elektrificatie van uw wagenpark

Elektrificatie van uw wagenpark

U heeft vast medewerkers die graag willen overstappen op een hybride of elektrische wagen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Er duiken altijd wel vragen op zoals: Hoe berekent u de TCO? Krijgen uw medewerkers een vaste thuislader? Kunnen ze hun wagen opladen terwijl ze op kantoor zijn? Wie gaat die laders installeren en onderhouden? En zijn er eigenlijk voldoende opties om in de buurt of onderweg te laden?

Ook hier kan Q8 u volledig ontzorgen! We helpen u om uw wagenpark flexibel te laten overstappen op elektrische oplossingen. Gewoon met één vast contactpunt voor alles.

Tanken met korting

Tanken met korting

De meeste wagenparken bestaan (voorlopig) nog grotendeels uit voertuigen die op traditionele brandstof rijden. En waarvoor dus tankkaarten nodig zijn. Q8 heeft de perfecte oplossing: gratis tankkaarten, zonder kaart- of administratiekosten of borg. U betaalt alleen de brandstof die uw collega’s verbruiken, maar dan met een aantrekkelijke korting.

Extra handig: we sturen tweemaal per maand een overzichtelijke factuur. Met ons kaartmanagementsysteem hebt u dan weer 24/7 toegang tot alle facturen en verbruiksrapporten, kan u extra tankkaarten aanvragen of bestaande blokkeren, en nog veel meer.

Voor ieder wagenpark een oplossing op maat

Omdat een modern wagenpark vaak behoorlijk divers is, laat het zich niet altijd vlot managen. U wil niet alleen de kosten laag houden, maar bovendien altijd het overzicht behouden én vlot kunnen wisselen. Kies daarom voor een totaalpakket bij Q8. Daarmee stapt u eenvoudig over op duurzamere alternatieven. Nu of wanneer u er klaar voor bent.

Eén vast contactpunt voor advies op maat van jouw wagenpark

Duurzame diesel

Duurzame diesel

Bestaat uw vloot voornamelijk uit dieselwagens, maar wil u toch zo snel mogelijk verduurzamen? Laat uw collega’s aan de Q8-pomp dan kiezen voor HVO100. Met deze hernieuwbare diesel kunnen ze hun CO2-uitstoot tot wel 90% verminderen t.o.v. fossiele diesel, en dat zonder enige aanpassing aan het voertuig.

U kunt vandaag nog overstappen en gewoon uw Q8 tankkaart gebruiken. Zo draagt u onmiddellijk uw steentje bij aan een beter klimaat! U ziet daarna apart op uw totaalfactuur hoeveel medewerkers HVO100 hebben getankt.

Flexibele oplossingen

Flexibele oplossingen

Q8 begeleidt u bij de volledige transitie van uw wagenpark. We zijn uitstekend op de hoogte van de markt én de vele mogelijkheden: daardoor kunnen we uw wagenpark samen klaarstomen voor de toekomst. Eens u voor een specifieke oplossing hebt gekozen, rollen we ze helemaal voor u uit. We installeren de laders bij uw bedrijf of bij uw medewerkers thuis. Dan hoeft u zich daar alvast geen zorgen meer over te maken!