Q8 Mobility

De meest complete mobiliteitskaart

Hebt u behoefte aan optimale flexibiliteit en mobiliteit? Dan is de Q8 mobility card iets voor uw onderneming. Tanken, een taxi nemen, het openbaar vervoer gebruiken, parkeren. Het is een kleine greep uit de mogelijkheden die deze mobiliteitspas biedt. Bovendien bepaalt de werkgever waar en voor welk type kosten de kaart gebruikt mag worden. Alle overige opties worden dan uitgeschakeld. Optimale controle dus.

De Q8 mobility card wordt uitgegeven in samenwerking met XXlmo.

Eén Q8 mobility card, één factuur

Zakelijk reizen met de Q8 mobility card betekent optimale flexibiliteit voor uw organisatie en geen losse declaraties meer. Eén mobiliteitspas om al uw reizen mee te boeken en te betalen. Alle transacties staan maandelijks overzichtelijk op één btw-factuur.

Optimale online service

Het online service portaal Q8 mobility card self service is beschikbaar voor beheerders en kaarthouders. Iedere beheerder heeft een eigen persoonlijke gebruikersnaam en kan alle kaarten van zijn onderneming simpel en realtime online instellen, aanpassen en blokkeren. De facturen en detaildata van alle transacties zijn 24/7 online beschikbaar. Ook kaarthouders kunnen online inloggen en hebben actueel zicht op alle transacties en de ingestelde mogelijkheden van de kaart.