Q8 Electric: altijd opgeladen

Onderweg, op het werk en zelfs thuis: u blijft altijd opgeladen. Met Q8 Electric krijgt u toegang tot een uitgebreid netwerk van oplaadpunten. Hoe? Met één kaart en één app. Een fluitje van een cent voor u én uw elektrische vloot. Maakt u ook de switch? Dan krijgt u bij Q8 Electric ook nog eens een scherpe en transparante prijs. Waar wacht u nog op?

Eenvoudige toegang tot Q8 Electric

Q8 Electric Card: één kaart, overal toegang

Elektrisch rijden is duurzamer, gemakkelijker én goedkoper dan rijden op brandstof. Geen wonder dat velen kiezen voor een elektrische auto. Ontdek hier de voordelen van Q8 Electric:
• Scherpe prijzen
• Eenvoudig en transparant tariefplan
• Digitale facturen
• Toegang tot Q8 Electric beheerplatform en de Q8 Electric-app
• 24/7 bereikbare support

Alles bij de hand met de Q8 Electric-app

Download de Q8 Electric-app en krijg toegang tot heel wat handige extra’s. U hebt een duidelijk overzicht van beschikbare laadpalen, het type aansluiting en het vermogen. U kunt makkelijk een laadbeurt starten. In de laadhistoriek vindt u een helder overzicht van al uw laadsessies en de kosten.

Altijd een oplaadpunt in uw buurt

Geen laadstress meer met Q8 Electric, want u kunt terecht bij heel wat van de beschikbare oplaadpunten in Europa. Dat zijn er op dit moment zo’n 160.000 – en dat aantal blijven we verhogen!

 

Services

 • Services screen
  Het kaartbeheer van uw elektrische vloot regelt u gemakkelijk zelf online, via het Q8 Electric Platform. Hiermee kunt u 24/7 realtime uw kaarten en gebruikers beheren en de status van al uw laadpunten checken. U raadpleegt eenvoudig alle uitgaven en krijgt een totaaloverzicht van uw kosten. Ook de terugbetaling van thuislaadsessies van uw medewerkers wordt gefaciliteerd.   Q8 Electric biedt u een transparant tariefplan met concurrentiële tarieven. We nemen het graag met u door zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
 • infrastructuur
  Dankzij Q8 Electric hebben uw medewerkers toegang tot een uitgebreid netwerk van openbare laadpunten in Europa. Onze kwalitatieve laadpunten kunt u ook eenvoudig integreren in uw bestaande infrastructuur: op uw bedrijfsparkeerterrein of bij uw medewerkers thuis. Q8 zorgt voor de installatie, het beheer én het onderhoud van uw laadpunten.
 • Electric support
  Misschien zit u nog met een aantal vragen. Hoeveel oplaadpunten voorziet u het best voor uw medewerkers? Wat is de impact op uw car-policy? Met al uw vragen kunt u terecht bij Q8 Electric. En ook voor technische assistentie kan u natuurlijk bij ons aankloppen. Onze experts staan steeds tot uw dienst.

Nieuws

 • Laadpaal Roeselare

  Een Q8 electric lader op de bouwwerf van partner Durabrik in Roeselare. De lader wordt openbaar na voltooiing van het bouwproject, in coördinatie met de stad Roeselare.

 • Q8 electric news

  Na de eerste stappen in elektromobiliteit met partners, verlegt Q8 nu resoluut de focus op elektrisch rijden. Met een uitgebreid eigen laadnetwerk op de eigen tankstations, maar ook bij mensen thuis, op parkings van retailpartners zoals Delhaize en andere bedrijven en op mobiliteitshubs bij steden en gemeenten. “Zo willen we onze klanten services bieden voor elke vorm van mobiliteit”, aldus Sven Dochez, Director Sustainable Fuels bij Q8.

 • Tankbeurt betalen via smartphone
  De voorbije maanden ontdekten meer en meer klanten het comfort en de veiligheid van contactloos betalen. Voor wie tankt bij Q8 wordt het nog eenvoudiger.
 • mobiel tanken
    Tanken via een app op je smartphone, zonder bankkaarten of codes die je moet onthouden: het kan vanaf nu dankzij de Q8 smiles app en een samenwerking met Bancontact Payconic Company in de Belgische Q8-stations. “We willen hiermee tanken zo snel en comfortabel mogelijk maken voor onze klanten”, aldus Koen Vankelst, Operations Director Q8 Northwest Europe.
 • parkingapp_0
  Naar schatting 1 op de 3 auto’s in de stad is op zoek naar een parkeerplaats. Dit is dan ook mee de oorzaak voor de slechte verkeersdoorstroming in onze steden met stress, tijdsverlies en luchtvervuiling tot gevolg. Q8 Belgium - dat zich meer en meer focust op verbeterde mobiliteit - heeft zijn hoofdkantoor in Antwerpen en dus affiniteit met dit probleem.