Q8 electric: altijd opgeladen!

Onderweg, op het werk en zelfs thuis: u blijft altijd opgeladen! Met Q8 electric krijgt u toegang tot een uitgebreid netwerk van oplaadpunten. Hoe? Met één kaart en één app. Een fluitje van een cent voor u én uw elektrische vloot. Maakt u ook de switch? Dan krijgt u bij Q8 electric ook nog eens een scherpe en transparante prijs. Waar wacht u nog op?

Q8 electric klant worden

Eenvoudige toegang tot Q8 electric

Q8 electric

Q8 electric card: één kaart, overal toegang

Elektrisch rijden is duurzamer, gemakkelijker én goedkoper dan rijden op brandstof. Geen wonder dat velen kiezen voor een elektrische auto. Ontdek hier de voordelen van Q8 electric:

  • Scherpe prijzen
  • Eenvoudig en transparant tariefplan
  • Digitale facturen
  • Toegang tot Q8 electric beheerplatform en de Q8 electric-app
  • 24/7 bereikbare support
Q8 electric

Alles bij de hand met de Q8 electric-app

Download de Q8 electric-app en krijg toegang tot heel wat handige extra’s. U hebt een duidelijk overzicht van beschikbare laadpalen, het type aansluiting en het vermogen. U kunt makkelijk een laadbeurt starten. In de laadhistoriek vindt u een helder overzicht van al uw laadsessies en de kosten.

Q8 electric

Altijd een oplaadpunt in uw buurt

Geen laadstress meer met Q8 electric, want in de Q8 electric-app vindt u altijd snel het dichtstbijzijnde beschikbare laadpunt. Op dit moment zijn dat er meer dan 300.000 in Europa – en dat aantal blijven we verhogen! En in de Benelux kunt u zelfs bij 99% van alle openbare oplaadpunten uw auto laden.

Met de Q8 electric-kaart heeft u toegang tot alle laders van:  Fastned - Allego - E-Flux - Eneco - Ionity - PitPoint - Last Mile solution - NewMotion - Gireve - Hubject - EV Box - Vättenfall en nog vele anderen.

Tip! Wist u trouwens dat u niet eens moet inloggen in de app om de beschikbare laadpalen in uw buurt of langs uw route te zien? Download de Q8 electric-app en klik vervolgens op “Doorgaan zonder account” onderaan het scherm. Hier vindt u een overzicht van al de beschikbare oplaadpunten.

Our services

Services

Eenvoudig beheer en heldere facturatie

Het kaartbeheer van uw elektrische vloot regelt u gemakkelijk zelf online, via het Q8 electric Platform. Hiermee kunt u 24/7 realtime uw kaarten en gebruikers beheren en de status van al uw laadpunten checken. U raadpleegt eenvoudig alle uitgaven en krijgt een totaaloverzicht van uw kosten. Ook de terugbetaling van thuislaadsessies van uw medewerkers wordt gefaciliteerd.   Q8 electric biedt u een transparant tariefplan met concurrentiële tarieven. We nemen het graag met u door zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Elektrische laadpunten op uw bedrijf

Dankzij Q8 electric hebben uw medewerkers toegang tot een uitgebreid netwerk van openbare laadpunten in Europa. Onze kwalitatieve laadpunten kunt u ook eenvoudig integreren in uw bestaande infrastructuur: op uw bedrijfsparkeerterrein of bij uw medewerkers thuis. Q8 zorgt voor de installatie, het beheer én het onderhoud van uw laadpunten.

Hulp is nooit ver weg!

Misschien zit u nog met een aantal vragen. Hoeveel oplaadpunten voorziet u het best voor uw medewerkers? Wat is de impact op uw car-policy? Met al uw vragen kunt u terecht bij Q8 electric. En ook voor technische assistentie kan u natuurlijk bij ons aankloppen. Onze experts staan steeds tot uw dienst.

Nieuws