Q8 electric: altijd opgeladen!

Onderweg, op het werk en zelfs thuis: u blijft altijd opgeladen! Met Q8 electric krijgt u toegang tot een uitgebreid netwerk van oplaadpunten. Hoe? Met één kaart en één app. Een fluitje van een cent voor u én uw elektrische vloot. Maakt u ook de switch? Dan krijgt u bij Q8 electric ook nog eens een scherpe en transparante prijs. Waar wacht u nog op?

Eenvoudige toegang tot Q8 electric

Q8 electric card: één kaart, overal toegang

Elektrisch rijden is duurzamer, gemakkelijker én goedkoper dan rijden op brandstof. Geen wonder dat velen kiezen voor een elektrische auto. Ontdek hier de voordelen van Q8 electric:
• Scherpe prijzen
• Eenvoudig en transparant tariefplan
• Digitale facturen
• Toegang tot Q8 electric beheerplatform en de Q8 electric-app
• 24/7 bereikbare support

 

Alles bij de hand met de Q8 electric-app

Download de Q8 electric-app en krijg toegang tot heel wat handige extra’s. U hebt een duidelijk overzicht van beschikbare laadpalen, het type aansluiting en het vermogen. U kunt makkelijk een laadbeurt starten. In de laadhistoriek vindt u een helder overzicht van al uw laadsessies en de kosten.

Altijd een oplaadpunt in uw buurt

Geen laadstress meer met Q8 electric, want in de Q8 electric-app vindt u altijd snel het dichtstbijzijnde beschikbare laadpunt. Op dit moment zijn dat er meer dan 300.000 in Europa – en dat aantal blijven we verhogen! En in de Benelux kunt u zelfs bij 99% van alle openbare oplaadpunten uw auto laden.

Met de Q8 electric-kaart heeft u toegang tot alle laders van:  Fastned - Allego - E-Flux - Eneco - Ionity - PitPoint - Last Mile solution - NewMotion - Gireve - Hubject - EV Box - Vättenfall en nog vele anderen.

Tip! Wist u trouwens dat u niet eens moet inloggen in de app om de beschikbare laadpalen in uw buurt of langs uw route te zien? Download de Q8 electric-app en klik vervolgens op “Doorgaan zonder account” onderaan het scherm. Hier vindt u een overzicht van al de beschikbare oplaadpunten.

Services

 • Services screen
  Het kaartbeheer van uw elektrische vloot regelt u gemakkelijk zelf online, via het Q8 electric Platform. Hiermee kunt u 24/7 realtime uw kaarten en gebruikers beheren en de status van al uw laadpunten checken. U raadpleegt eenvoudig alle uitgaven en krijgt een totaaloverzicht van uw kosten. Ook de terugbetaling van thuislaadsessies van uw medewerkers wordt gefaciliteerd.   Q8 electric biedt u een transparant tariefplan met concurrentiële tarieven. We nemen het graag met u door zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
 • infrastructuur
  Dankzij Q8 electric hebben uw medewerkers toegang tot een uitgebreid netwerk van openbare laadpunten in Europa. Onze kwalitatieve laadpunten kunt u ook eenvoudig integreren in uw bestaande infrastructuur: op uw bedrijfsparkeerterrein of bij uw medewerkers thuis. Q8 zorgt voor de installatie, het beheer én het onderhoud van uw laadpunten.
 • Electric support
  Misschien zit u nog met een aantal vragen. Hoeveel oplaadpunten voorziet u het best voor uw medewerkers? Wat is de impact op uw car-policy? Met al uw vragen kunt u terecht bij Q8 electric. En ook voor technische assistentie kan u natuurlijk bij ons aankloppen. Onze experts staan steeds tot uw dienst.

Nieuws

 • partnerships-electric

  Bestuurders van elektrische wagens kunnen vanaf deze maand met de Q8 & Tango electric-app of -kaart laden aan 200.000 laadpunten over heel Europa en in de Benelux nagenoeg aan alle bestaande laadpalen. Q8 & Tango electric verdubbelt zo het aantal Europese laders in zijn netwerk in één klap dankzij partnerships met snellaadbedrijf Fastned en de grootste internationale e-roamingplatformen Hubject en GIREVE. 

 • Q8xEVBox

  Q8 zet met Q8 en Tango electric steeds steviger in op laadoplossingen voor bedrijven en hun werknemers. In samenwerking met EVBox Group, wereldwijde leverancier van laadoplossingen voor elektrische voertuigen, wil het bedrijf zijn B2B-ambities waarmaken door EVBox-laadstations te installeren en exploiteren, zowel op kantoor als bij werknemers thuis.

 • Laadpaal Roeselare

  Een Q8 electric lader op de bouwwerf van partner Durabrik in Roeselare. De lader wordt openbaar na voltooiing van het bouwproject, in coördinatie met de stad Roeselare.

 • Q8 electric news

  Na de eerste stappen in elektromobiliteit met partners, verlegt Q8 nu resoluut de focus op elektrisch rijden. Met een uitgebreid eigen laadnetwerk op de eigen tankstations, maar ook bij mensen thuis, op parkings van retailpartners zoals Delhaize en andere bedrijven en op mobiliteitshubs bij steden en gemeenten. “Zo willen we onze klanten services bieden voor elke vorm van mobiliteit”, aldus Sven Dochez, Director Sustainable Fuels bij Q8.