Altijd een passende kaart

Als ondernemer spendeer je vaak veel tijd op de weg, onderweg naar klanten of juist om nieuwe klanten binnen te halen. In dit geval kan het een voordeel zijn om een tankkaart, laadpas of mobility kaart aan te schaffen, om zo te kunnen genieten van scherpe prijzen, gemak en talloze andere voordelen. Bekijk de verschillende Q8 kaartproducten hieronder:

Onze oplossingen voor zelfstandigen of KMO's

Our services

De Q8 kaarten

Q8 liberty

Dé professionele tankkaart met vele extra's! Met een Q8 liberty tankkaart profiteert u van voordelen zoals extra kortingen, uitstel van betaling en een handige en gratis online beheertool. Bovendien kunt u altijd zorgeloos op weg: u kunt namelijk tanken bij meer dan 1.500 stations in de Benelux.

Q8 electric

Overweegt u (een deel van) het wagenpark elektrisch te laten rijden of zelf over te stappen op een elektrische wagen? Dan biedt Q8 een handige full-serviceoplossing. Want met de Q8 electric laadpas krijgt u toegang tot een uitgebreid netwerk van elektrische laadpunten.

Q8 mobility

De Q8 mobility card biedt optimale flexibiliteit zowel voor de beheerder als de medewerkers. Beheer tankbeurten, verplaatsingen met de taxi, openbaar vervoer, parkeersessies en zoveel meer op een snelle en eenvoudige manier.

Klant worden

Vraag een offerte op

Wilt u een Q8 card aanvragen voor uw organisatie? Vraag hieronder dan eerst een offerte aan. Kies het aantal voertuigen waarvoor u een tankkaart nodig hebt en vul op de volgende pagina uw gegevens in.

Heeft u een referentiecode of groepscode ontvangen, dan kunt u deze op de gegevenspagina invullen. Wanneer u de gegevens hebt verzonden, krijgt u van ons een op maat gemaakte offerte voor uw bedrijf of organisatie.

Klant worden

Bent u tevreden met de offerte, dan kunt u in de offerte verder ook doorklikken naar onze website. Via die link kunt u dan ook direct uw Q8 tankkaarten of laadpassen aanvragen. Na de administratieve afhandeling zal u de aangevraagde kaarten ontvangen. 

Q8 liberty - Fleet managers

Meer dan 25 wagens in beheer?

Ontdek onze oplossingen voor fleet managers

Q8 liberty heeft verschillende tools om de Q8 kaarten te beheren en financiële informatie en verbruikscijfers terug te vinden. Daarnaast kunt u makkelijk alle tankstations terugvinden waar u met uw Q8 tankkaart, laadpas of mobility card terecht kunt. Wanneer u zakelijk bij Q8 tankt kunt u bij 1.300 stations terecht in België en kunt u bij 99% van alle openbare laadpalen in de Benelux  uw auto opladen. Snel en gemakkelijk!