Hand met telefoon die laadpaal locaties bekijkt.

Q8 electric: altijd opgeladen!

Onderweg, op het werk en zelfs thuis: u blijft altijd opgeladen! Met Q8 electric krijgt u toegang tot een uitgebreid netwerk van oplaadpunten. Hoe? Met één kaart en één app. Een fluitje van een cent voor u én uw elektrische vloot. Maakt u ook de switch? Dan krijgt u bij Q8 electric ook nog eens een scherpe en transparante prijs. Waar wacht u nog op?

Hand met Q8 electric kaart.

Q8 electric card: één kaart, overal toegang

Elektrisch rijden is duurzamer, gemakkelijker én goedkoper dan rijden op brandstof. Geen wonder dat velen kiezen voor een elektrische auto. Ontdek hier de voordelen van Q8 electric:

Scherpe prijzen

Eenvoudig en transparant tariefplan

Digitale facturen

Toegang tot Q8 electric beheerplatform en de Q8 electric-app

Telefoon op dashboard.

Alles bij de hand met de Q8 electric-app

Download de Q8 electric-app en krijg toegang tot heel wat handige extra’s. U hebt een duidelijk overzicht van beschikbare laadpalen, het type aansluiting en het vermogen. U kunt makkelijk een laadbeurt starten. In de laadhistoriek vindt u een helder overzicht van al uw laadsessies en de kosten.

Man laden Q8 station

Altijd een oplaadpunt in uw buurt

Geen laadstress meer met Q8 electric, want in de Q8 electric-app vindt u altijd snel het dichtstbijzijnde beschikbare laadpunt. Op dit moment zijn dat er meer dan 350.000 in Europa – en dat aantal blijven we verhogen! En in de Benelux kunt u zelfs bij 99% van alle openbare oplaadpunten uw auto laden.

Met de Q8 electric-kaart heeft u toegang tot alle laders van:  Fastned - Allego - E-Flux - Eneco - Ionity - PitPoint - Last Mile solution - NewMotion - Gireve - Hubject - EV Box - Vättenfall en nog vele anderen.

Nog vragen?

Laat ons je verder helpen.