Q8 electric: alles onder één dak

Wilt u overstappen naar een elektische wagen of een (gedeeltelijk) elektrisch wagenpark? Of hebt u vragen over het plaatsen of onderhoud van laders bij uw bedrijf of over de installatie bij uw medewerkers thuis? Q8 verzamelt alle oplossingen onder één dak. Samen maken we uw wagenpark klaar voor de toekomst.

ZORGELOOS WAGENPARKBEHEER: DE 8 VOORDELEN VAN Q8 ELECTRIC

 • Transparant tariefplan​​​

  Scherpe prijzen en meteen weten waar u aan toe bent. Dus geen verrassingen achteraf.
 • Overzichtelijk kaartbeheer

  Gratis platform om makkelijk facturen en verbruik in te zien, kaarten te vervangen en meer.
 • Sterk netwerk onderweg

  Q8 electric betekent laden bij 99% van de openbare laadpunten in de Benelux. Vind ze makkelijk via de app.
 • Handige app

  Vlot de beschikbare laadpalen checken, types aansluiting en vermogen bekijken of een laadbeurt starten.
 • Laders bij uw bedrijf of thuis

  Q8 levert laadpalen via geselecteerde kwaliteitspartners. Samen kijken we naar de beste oplossing.
 • Advies op maat

  Wij helpen u dan ook de beste keuze te maken, afgestemd op uw situatie, persoonlijke noden en wensen.
 • Zorgeloze installatie en onderhoudsplan

  Onze installatiepartner brengt uw situatie in kaart, plaatst de laders vakkundig en staat klaar voor service en onderhoud.
 • Deskundig contactpersoon tot uw dienst

  Tijdens de kantooruren kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Bij technische problemen zijn we dag en nacht bereikbaar.

KIEST U OOK VOOR Q8 ELECTRIC?

Q8 electric zorgt ervoor dat u zorgeloos uw wagenpark kunt beheren. Met de juiste hardware en persoonlijke service voorzien we een totaaloplossing voor elektrisch rijden: thuis, op uw werk en onderweg. Q8: da’s alles overzichtelijk onder één dak. Mogen we uw mobiliteit mee in goede banen leiden?

Services

 • Services screen

  Het kaartbeheer van uw elektrische vloot regelt u gemakkelijk zelf online, via het Q8 electric platform. Hiermee kunt u 24/7 realtime uw kaarten en gebruikers beheren en de status van al uw laadpunten checken. U raadpleegt eenvoudig alle uitgaven en krijgt een totaaloverzicht van uw kosten. Ook de terugbetaling van thuislaadsessies van uw medewerkers wordt gefaciliteerd. Q8 electric biedt u een transparant tariefplan met concurrentiële tarieven. We nemen het graag met u door zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 • infrastructuur

  Dankzij Q8 electric hebben uw medewerkers toegang tot een uitgebreid netwerk van openbare laadpunten in Europa. Onze kwalitatieve laadpunten kunt u ook eenvoudig integreren in uw bestaande infrastructuur: op uw bedrijfsparkeerterrein of bij uw medewerkers thuis. Q8 zorgt voor de installatie, het beheer én het onderhoud van uw laadpunten.

Nieuws

 • partnerships-electric

  Bestuurders van elektrische wagens kunnen vanaf deze maand met de Q8 & Tango electric-app of -kaart laden aan 200.000 laadpunten over heel Europa en in de Benelux nagenoeg aan alle bestaande laadpalen. Q8 & Tango electric verdubbelt zo het aantal Europese laders in zijn netwerk in één klap dankzij partnerships met snellaadbedrijf Fastned en de grootste internationale e-roamingplatformen Hubject en GIREVE. 

 • Q8xEVBox

  Q8 zet met Q8 en Tango electric steeds steviger in op laadoplossingen voor bedrijven en hun werknemers. In samenwerking met EVBox Group, wereldwijde leverancier van laadoplossingen voor elektrische voertuigen, wil het bedrijf zijn B2B-ambities waarmaken door EVBox-laadstations te installeren en exploiteren, zowel op kantoor als bij werknemers thuis.

 • Laadpaal Roeselare

  Een Q8 electric lader op de bouwwerf van partner Durabrik in Roeselare. De lader wordt openbaar na voltooiing van het bouwproject, in coördinatie met de stad Roeselare.

 • Q8 electric news

  Na de eerste stappen in elektromobiliteit met partners, verlegt Q8 nu resoluut de focus op elektrisch rijden. Met een uitgebreid eigen laadnetwerk op de eigen tankstations, maar ook bij mensen thuis, op parkings van retailpartners zoals Delhaize en andere bedrijven en op mobiliteitshubs bij steden en gemeenten. “Zo willen we onze klanten services bieden voor elke vorm van mobiliteit”, aldus Sven Dochez, Director Sustainable Fuels bij Q8.