Elektrisch wagenpark, de overstap naar elektrische auto’s

Bent u op zoek naar een oplossing voor fleet management en kiest u voor een elektrisch wagenpark? Dan bent u bij Q8 op het juiste adres. Door over te stappen op een wagenpark dat elektrisch gestuurd wordt, draagt u bij aan het verminderen van CO2-uitstoot en verduurzaamt u de zakelijke vloot het meest effectief.

Zo rijdt één op de vier zakelijke rijders al elektrisch. Kies er daarom als werkgever voor om over te stappen op elektrisch rijden. Uiteraard helpt Q8 u een handje om uw wagenpark klaar te maken voor de toekomst!

Enkele voordelen van een elektrisch wagenpark

Transparant tariefplan

Scherpe prijzen en meteen weten waar je aan toe bent. Dus geen verrassingen achteraf.

Sterk netwerk onderweg

Q8 electric betekent laden bij 99% van de openbare laadpunten in de Benelux. 

Persoonlijk advies op maat

Wij helpen jou dan ook de beste keuze te maken, afgestemd op jouw situatie, persoonlijke noden en wensen. 

Q8 electric platform

Het kaartbeheer van uw elektrische vloot regelt u gemakkelijk zelf online, via het Q8 electric platform. Hiermee kunt u 24/7 realtime uw kaarten en gebruikers beheren en de status van al uw laadpunten checken. U raadpleegt eenvoudig alle uitgaven en krijgt een totaaloverzicht van uw kosten. Ook de terugbetaling van thuislaadsessies van uw medewerkers wordt gefaciliteerd. Q8 electric biedt u een transparant tariefplan met concurrentiële tarieven.

Q8 electric app

Download de Q8 electric-app en krijg toegang tot heel wat handige extra’s. Zo is er een duidelijk overzicht van beschikbare laadpalen, het type aansluiting, het vermogen en kan er makkelijk een laadbeurt gestart worden. In de laadhistoriek vindt u een helder overzicht van al uw laadsessies en de kosten.

Fleetmanagers

Interesse in onze andere oplossingen?

Een modern wagenpark is vaak behoorlijk divers. Het laat zich niet altijd makkelijk managen. Je wil niet alleen de kosten laag houden, maar ook altijd overzicht hebben én snel kunnen wisselen. Kies daarom voor een totaalpakket bij Q8 liberty waarbij je het wagenparkbeheer uit handen geeft. Daarmee stap je eenvoudig over op duurzamere alternatieven. Met oplossingen voor nu én voor de toekomst. Alles onder één dak, met één vast contactpunt. Makkelijk, flexibel en betrouwbaar.

Op zoek naar kaartproducten voor zelfstandigen of KMO's?

Zoekt u een oplossing voor een wagenpark tot 25 wagens? Dan helpen we u graag verder met onze andere oplossingen.