Eén pas voor al het vervoer?

Dat kan met de Q8 mobility card van Q8! Met deze mobility card bent u flexibel voor alle type reizen, van tanken tot het gebruik maken van het openbaar vervoer, het nemen van een taxi en zelfs parkeren. Zo profiteert u van optimale flexibiliteit.

Q8 mobility card

De meest complete mobiliteitskaart

Hebt u behoefte aan optimale flexibiliteit en mobiliteit? Dan is de Q8 mobility card iets voor uw onderneming. Tanken, een taxi nemen, het openbaar vervoer gebruiken, parkeren. Het is een kleine greep uit de mogelijkheden die deze mobiliteitskaart biedt. Bovendien bepaalt de werkgever waar en voor welk type kosten de kaart gebruikt mag worden. Alle overige opties worden dan uitgeschakeld, optimale controle dus.

De Q8 mobility card wordt uitgegeven in samenwerking met XXlmo.

Een mobiliteitskaart voor al het vervoer

Is een tankpas of laadpas niet voldoende voor uw wensen aan flexibiliteit en mobiliteit? Dan is de Q8 mobility card iets voor uw onderneming. Met onze mobiliteitskaart bent u flexibel in hoe u van A naar B wilt komen. Zo kunt u met de kaart tanken, een taxi nemen of het openbaar vervoer gebruiken, maar kunt u de kaart ook gebruiken voor parkeren of een carwash. 

Milo app voor Q8 mobility card-gebruikers

Q8 mobility kaartgebruikers hebben toegang tot Milo, een handige app die helpt met de planning en betaling van zakelijke mobiliteit. Een M-ticket voor De Lijn en een treinticket voor NMBS kopen, een UBER of eCab taxi betalen, de dichtstbijzijnde parkeergarages of vergaderlocaties vinden, het is slechts een greep uit de mogelijkheden. Uiteraard kunt u altijd uw beschikbare saldo en alle transacties bekijken via Milo.

Fleetmanagers

Interesse in onze andere oplossingen?

Een modern wagenpark is vaak behoorlijk divers. Het laat zich niet altijd makkelijk managen. Wilt u  niet alleen de kosten laag houden, maar ook altijd overzicht hebben én snel kunnen wisselen? Kies dan voor een totaalpakket bij Q8 liberty waarbij u het wagenparkbeheer uit handen geeft. Daarmee stapt u eenvoudig over op duurzamere alternatieven. Met oplossingen voor nu én voor de toekomst. Alles onder één dak, met één vast contactpunt. Makkelijk, flexibel en betrouwbaar.

Op zoek naar kaartproducten voor zelfstandigen of KMO's?

Zoek je een oplossing voor een wagenpark tot 25 wagens? Dan helpen we je graag verder met een laadoplossing.