De-Q8-Liberty-Card-voor-fleetmanagers

De oplossing voor fleetmanagers

Optimaal je fleet managen met de Q8 Liberty Card

Aanmelden op Q8 Liberty Web

Ben je al klant, log dan hier in op Q8 Liberty Web en beheer je tankkaarten of vraag extra kaarten aan.

Optimaal beheer en inzicht in verbruik

Als fleetmanager wil je je wagenpark optimaal beheren en op elk moment een helder zicht hebben op kosten, gebruik en verbruik. Onze tankkaarten zijn gratis. Je betaalt dus geen borg of maandelijkse kosten. Je betaalt alleen de brandstof die je daadwerkelijk verbruikt. Dit staat overzichtelijk, per tankkaart, aangegeven op de digitale factuur die je tweemaal per maand ontvangt.

Wanneer je wagenpark meer dan 25 voertuigen telt, zitten wij graag eens samen om kortingen en kaartaanvragen die enkel voor jouw organisatie gelden te bespreken.

Q8 Liberty Web: het online beheerportaal

Met de Q8 Liberty Card krijg je 24/7 toegang tot Q8 Liberty Web. Hier heb je een overzicht van alle tankkaarten en kun je ze beheren en het gebruik en verbruik analyseren.

Q8 Liberty Web

De ideale online tool om:

 • brandstofverbruik te controleren
 • tankbeurten op te volgen
 • gestolen of verloren kaarten te blokkeren
 • alle facturen overzichtelijk weer te geven
 • je brandstofverbruik te analyseren, rapporteren en exporteren
 • en nog veel meer

Altijd een tankstation in de buurt

Met de Q8 Liberty Card geef je je chauffeurs toegang tot een netwerk van meer dan 730 tankstations in de Benelux. Kies je voor de Q8 Liberty Card België dan kun je terecht bij 450 Q8 en Q8 easy tankstations.

Via onze stationlocator zie je meteen welk Q8 station bij jou in de buurt is en bepaal je met 1 klik de kortste route.

Vrijheid in het samenstellen van uw Q8 Liberty Card

Tip

Wisselen je chauffeurs regelmatig van voertuig? Kies dan voor de optie dat je chauffeurs de kilometerstand én een voertuigcode in moeten voeren bij het tanken. Op deze manier kun je optimaal het verbruik per chauffeur of voertuig analyseren.

Rijdt je chauffeur steeds in hetzelfde voertuig, dan kun je ervoor kiezen om helemaal geen registratie in te laten voeren of bijvoorbeeld alleen de kilometerstand.

De Q8 Liberty Card biedt je een aantal opties. Deze geven je de mogelijkheid om te beslissen of je kaarthouders al dan niet extra informatie moeten ingeven aan de kaartlezer op het station alvorens aan hun tankbeurt te beginnen. Dat kan bijvoorbeeld de kilometerstand of een voertuigcode zijn. Met deze informatie kan het brandstofverbruik per Q8 Liberty-tankkaart of per voertuig heel gemakkelijk berekend worden.

Veiligheid boven alles

Bij Q8 nemen we geen enkel risico als het op veiligheid aankomt. De Q8 Liberty Card laat niets aan het toeval over. Op de voorzijde van de kaart vind je de naam en/of het bedrijf van de kaarthouder. Op de achterzijde bevindt zich een magneetstrip en een strook voor de handtekening van de kaarthouder. Die magneetstrip bevat informatie waarmee de kaart kan geblokkeerd worden in geval van diefstal of bij verlies. Uiteraard beschikt elke kaart ook over een unieke PIN-code die je zelf kunt wijzigen via het Liberty Web.

Een aanbod op maat

Ben je fleetmanager, neem dan zeker contact op met een medewerker van Q8 Liberty Card om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken via telefoon of e-mail, of vraag een offerte aan via onderstaande button.

De voordelen van de Q8 Liberty Card op een rij:

 • Je krijgt altijd korting
 • Je betaalt altijd de laagste prijs
 • Je tankt nu en betaalt later
 • Geen extra kosten
 • Toegang tot gratis online beheertool Q8 Liberty Web
 • Tanken bij meer dan 450 Q8 en Q8 easy tankstations in België en een vast netwerk van meer dan 730 Q8, Sakko, OK en Tango stations in de BeNeLux.